artikel

Vänsterpartiet var på plats på Lastbilsträffen i Ramsele

Marie, Tove och Anders (fotografen) såg till det fanns kaffe och ett vettigt politiskt parti på plats på Lastbilsträffen i Ramsele. Vädrat var för det mesta solsken och en och annan fick sig en pratstund och en go kopp kaffe.

Några passerande barnfamiljer fick möjlighet att vara med vår tävling. Priset var en barnbok om någon i familjen kunde det rätta svaret på frågan. Pappan uppmanades vara förebilden och läsa högt för sina barn!

En person tyckte det var en ledande fråga, men varför krångla till verkligheten. Det finns inget annat parti i landstinget som lagt en budget för att öppna upp BB.

Jönssonligan hyllad på en lastbilskaross.

Ridsporten fanns också representerad.

Skynda att fynda! Endast 5o riksdaler för denna bok som fungerar som en katalysator och gör det möjligt för dig att se igenom SD-dimmorna och den bruna smogen.

Polska företag som varken betalar skatt i Sverige eller i Polen. Filippinska chaufförer som inte har råd att duscha. Lettiska företag som dumpar lönerna i Sverige och har svenska ägare. Den svenska handelsflottan har i stort sett flaggat ut sin personal till lägsta avlönade invånare på världsmarknaden av arbetskraft. Nu är stora delar av den svenska transportnäringen liksom mycket byggnadsverksamhet på väg att flaggas ut med dumpade löner och skatter som inte betalas till den gemensamma välfärden. Allt medan svenska storföretag gläds åt billiga transporter och stora profiter vid nybyggnation.

Hur gick det då?

Jo, vi sålde ett par…

Men det finns några kvar imorgon också.

 

Kopiera länk